Projectjes

Nog enkele to do's


MaMaatje

Mijn nieuwste uitdaging, rara


Vorige week werden 2 van onze vrienden, en dan bedoel ik van mijn Rots en mij, de trotste ouders van hun eerste dochtertje. Ze werken beiden in de astronomie in de KU in Leuven dus ging ik op zoek naar een gepast cadeau en dit werd het, althans de basis.
 
Rara, wat wordt dit, of wat is toch de bedoeling?


FriEkELMijn eerste (Jacob) broek


Vorige week vertelde MaMaatje over deze wedstrijd. Bij toeval haddden wij toch wel het Jacob patroontje liggen en zo had ik samen met dit prachtige weer een extra duwtje in de rug om eraan te beginnen.
Pietje precies ziet het in ieder geval al helemaal zitten.Wordt zeker vervolgt.

FriEkEL
 

Mijn allereerste Charlie

Vorige week las ik over deze wedstrijd. Het toeval wil dat ik deze zomer het patroon van de Charlie gekocht heb. Nu heb ik dus een ideale uitvlucht om deze eens uit te proberen. Ik heb wel een beetje moeten herberekenen, want mijn Deugniet draagt nog maar maatje 86, maar nu ligt alles geknipt, gestreken, verstevigd en klaar om aan elkaar te stikken. Ik kan niet wachten tot straks de kindjes in bed liggen...
MaMaatje


De Peertjestas


Dit wordt een peertjestas voor mijn appletje.

Ik was eigenlijk op zoek naar een effen voeringsstof, maar de lieve dame van deze leuke winkel overtuigde me om een klein patroontje te nemen (ze had daar een naam voor, maar die ben ik vergeten). En gelijk heeft ze! Ze hielp me ook bij het kiezen van de passende fournituren. Waarvoor dank :)
En nu is het aan mij...
MaMaatjeGeen opmerkingen:

Een reactie posten